Over mij2023-10-17T19:54:06+02:00
Mijn verhaal

Hallo, ik ben Roel Merken, bouwkundig ingenieur met een rijke achtergrond in de bouwsector. Mijn reis heeft me langs diverse rollen gevoerd, waaronder werfleider, calculator, inkoper en commercieel projectingenieur. Elke rol heeft mijn perspectief op de bouw verdiept en verbreed.

Toch was het mijn persoonlijke ervaring als particuliere bouwheer die de vonk voor bouwcoördinatie en klantenbegeleiding deed overspringen. Het zelf doorlopen van de bouwuitdagingen maakte duidelijk hoe essentieel professionele en onafhankelijke begeleiding is.

Of het nu gaat om nauwkeurige kostprijscalculaties, realistische budgetopvolging, het selecteren van de juiste partners, optimalisaties, of coördinatie van de werken – elk aspect is cruciaal.

Bij Mpactive zet ik mijn kennis en ervaring in om je bouwtraject zo vlot mogelijk te laten verlopen. Sta je op het punt te bouwen of zoek je simpelweg deskundig advies? Ik ben hier om je bij te staan met een transparante en oprechte aanpak.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bij MPACTIVE bieden we een brede waaier aan bouwgerelateerde diensten aan. Voor de volgende ondersteuning kunt u bij ons terecht.

Ontwerpadvies

Een goed ontworpen woning zorgt voor meer wooncomfort, minder kosten en een geoptimaliseerd rendement. Wij staan garant voor een objectieve beoordeling van de materialen en technieken. Zo bent u zeker van een toekomstgericht ontwerp op basis van uw werkelijke noden. Wij gaan resoluut voor het beste ontwerp, binnen het vooropgestelde budget.

Planning en werfleiding

Een realistische werfplanning vormt de basis van een tijdige oplevering. Wij volgen de werken nauwgezet op. Hierbij maken we alle afspraken met de partijen en zorgen we voor een vlot verloop op de werf. We controleren de afgeleverde kwaliteit en treden op wanneer nodig. Wij spelen snel op de bal, zodat er geen vertraging wordt opgelopen en de deadlines en het budget worden gerespecteerd.

Budgetcontrole en -opvolging

Uw budget is heilig voor ons. Vertrekkend vanuit een gedetailleerde meetstaat zorgen we voor een realistische budgettering. Met onze ervaring omzeilen we de valkuilen en zien we geen detail over het hoofd. Hierdoor krijgt u een budget waar u zeker van kunt zijn, zonder verrassingen of onvoorziene extra kosten.

Interieurafwerking

In samenwerking met een interieurarchitect geven we ook uw interieur vorm. Zo maken we op basis van uw wensen, van uw huis een thuis. Reken op een functioneel en fraai vormgegeven interieur met kwalitatieve materialen.

Selectie van de juiste partners

Wij vragen offertes op, vergelijken en evalueren ze en zorgen voor de juiste kwalitatieve bouwpartners. Met heel wat ervaring in de achterzak, beschikken we over een stevig netwerk en kunnen we de prijzen drukken. Hierdoor kunt u aanzienlijk besparen. Uiteraard wordt de uiteindelijke selectie in samenspraak bepaald.

All-in formule

Bij een all-in formule ontzorgen we u volkomen. In tegenstelling tot een klassieke sleutel-op-de-deuraannemer werken wij volledig onafhankelijk

Als plaatsvervangend bouwheer zorgen we voor een tijdige en piekfijne oplevering, binnen het vooropgesteld budget.

Blog

Bouwen of verbouwen? Hier vindt u er alles over.

Meer weten?

Wil u bijkomende informatie of wil u weten hoe we als bouwbegeleider/bouwcoördinator voor u het verschil kunnen maken? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek op locatie. Wij komen met plezier naar u toe. 

Ga naar de bovenkant